Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildmark.

Siluett

Sagor över bergskam
vandrar vilar.

Äppelpajskinder under mina.

Vardagsröd.

Plocka mig som mogna frukter.

Ät mig i gryning grå.
Befrukta.

Sagor över bergskam.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-10 18:21



Bookmark and Share


  peter markurth
bra användning av orden
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP