Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsfrände

Jag
har en glipa emellan min bröst.

Din näsa och dina läppar passar precis in.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-10 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP