Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brölopp blommstrar på hösten

Kärlek.

Kärlek är som en flod som rinner längst med den nylagda snön. Men floden kommer aldrig att frysa igen, på grund av värmen den får av kärlek. För kärleken symboliserar värme hopp tro och livet.

När jag tänker på er. Tänker jag på vatten, det vattnet väger ton, precis som eran kärlek till varann, och till allt omkring er.

Kärlek kommer blomma, idag imorgon och i resten av era liv.


Kramar Evelina




Fri vers av Evelina-B
Läst 493 gånger
Publicerad 2005-10-15 11:29



Bookmark and Share


  Ord
Tack Evelina ! , din dikt nådde direkt in i mig ,
som nygift sedan tre veckor :-)
Tycker om din symbolik med Kärleken som energikälla ,
samt att den kämpar mot elementen..
å framförallt att ett Älskande par även kan bringa värme
till sin omgivning !

Tänkte först skriva , att lite språklig putsning skulle göra den än bättre..
men ju mer jag läser den , ju mer känner jag att ditt språk gör den
levande och äkta !

..blir min första favorit !

Tack

/ Crister
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Evelina-B
Evelina-B