Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 9 månader.





famntags lidelse

ur ett brådjup av stjärnor

barn i smuligt kök




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-14 18:29



Bookmark and Share


  Taggsvamp
Kärlek & Humor- härlig!
2009-10-14

    resilient
underbar!
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP