Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär. Lek.

Det finns ett brev till dig på bordet.

Det är inte postat än.

Kuvertet är enkelt och vitt och
brevpapperet kommer från en av alla de där gamla
anteckningsblocken som ungarna lämnar efter sig.

Jag vet att du kommer att tycka att det är konstigt
när du får det för där står ingen adress och där finns inget
frimärke. Inte ens ett som har någon vacker fjäril fladdrande
iväg genom solig sommaräng.

När du väl öppnat det kommer du ha svårt att läsa texten eftersom det inte står någonting.

Ingenting, inte en endaste rad.

Innan jag slickade igen det blåste jag in all min längtan, all min kärlek i det innerligaste andetag som jag någonsin andats.

Om du någonsin öppnar det så ska möta dina läppar, en kort sekund utan att du vet det.


Men jag kan se det om du rodnar när jag vaknar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-14 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP