Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag lärde mig le, sådär riktigt bra...

Var e pappa
Var e pappa
Var
E
Pappa

Hos en kompis,
han kommer snart

Var e pappa
Var e pappa
Var
E
Pappa

Han sov borta
Och nu är han på jobbet


Var e pappa
Var e pappa
Var
E
Pappa

Sluta fråga så mycket
Vad vill du han?

Han måste gunga mig sådär wooooow,
sen vill jag visa honom min teckning,
presenten som han fick ligger fortfarande på hyllan,
det är ingen bra plats, nä, ingen bra plats alls.


Var e pappa
Var e pappa
Var
E
Pappa










I fängelse!




Pappa, vi ses pappa…
Jag säger till mina vänner att du är i hemlandet,
på affärsresa. Lokalvårdare kan väl göra sånt, eller hur pappa?




Fri vers av LuLU
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-10-15 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LuLU
LuLU