Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så du tror du är smartare än mig?? (mohahaha)

Jag har vräkt i mig choklad och tvingat tillbaka
mina tårar
och
nästan
all ångest.

Nu ska jag sova och tvinga tillbaka resten

Imorgon ska jag vakna med
en ny tvättad själ och ett leende

På kvällen ska jag vara överlycklig för att jag lever
när alkoholen har total kontroll
över min kropp




Övriga genrer av LuLU
Läst 455 gånger
Publicerad 2005-11-05 01:20



Bookmark and Share


    E. Palm
Jag vet inte om du skrivit texten som jag tolkar den, men det känns som jag känner igen den ironiska tonen i det jobbiga. Hur idiotiskt det är.
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

LuLU
LuLU