Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutna ord. bara brutna ord.


Jag har hört fallandet.

Runt saven som stelnat i den
sista droppen.

ångande bjudande av hetta

av liv.

Jag har burit fallandet.


och storheten rinner som
kalla fjällbäckar.

Där som stillnad rörs

av liv.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-16 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP