Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att drömma.


Drömmar

Drömmar. Inte såna som besöker en på natten men såna som man har inom sig såna som bara väntar tålmodigt på att släppas ut, såna drömmar man hade när man var liten om att bli en prinsessa, när man stod där framför spegeln med en krona och en rosa klänning en glugg mellan tänderna och går i första klass. Såna drömmar. Dom härliga drömmarna man kan tänka på och det börjar spridas hopp i kroppen och själen. Drömmar ska få finnas! dock inte alla slås in men dom finns där inom en och väntar.




Fri vers av TheOne
Läst 340 gånger
Publicerad 2009-10-16 21:29



Bookmark and Share


    TheOne
Hej, TheOne här! snälla ni som läser texten kan ni komenera oxå? det skulle vara jätte gulligt! Jag är bara 13 och har bara skrivit två texter och skulle vilja få hjälp att utverdera dom=) Tack alla ni som komenterar och läser mina texter!
Btw: blir inte ledsen om du skriver nått jag kan göra bättre! blir bara glad!
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

TheOne

Senast publicerade
Drömmar
Osynlig för dig.
* Se alla