Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum, min missbrukande dotter


Fånga där jag faller




Asfalt.

De har lagt ny in till byn och allt är så jävla vackert och plant och underbart men


Du är inte ny
inte plan och inte alls jävla problemfri

men du är min. Du är vacker och



Du är Min




Fri vers av Yrre VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-16 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP