Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fall i mitt innersta.



Du inväntar mig.



Manar mitt hjärta rött
och steget svulstigt.


Du kupar dina händer kring
myriader av år och
djupaste längtan.

Kränger min själ
runt ditt brådjup.


Lyssnar till pulsslag
som hämtas upp igen.



Av dig.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-20 12:37



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert, som mycket av det du skriver.
2009-10-20

  etthjärtaäralltidrött
Vacker är kärleken i dessa ord.
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP