Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En decembernatt i augusti

Sjung, sjung

sådär som exploderande
blommor så ska jag limma ihop våra drömmar

med vingar från den där natten.


När molnen hade feber och gatuljusen dansade
fastnade allt vi önskade

bakom våra ögonlock.


Då dansade du runt i din finaste sommarklänning
och jag tittade igenom ett förstoringsglas

när rosorna växte igenom isen.




Fri vers av Tonårsjesus
Läst 267 gånger
Publicerad 2009-10-21 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tonårsjesus