Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst

Konst...
Det är inte alltid något vackert \"skal\" som är till bara för att titta på.
Det är mer komplicerat än så.
Bakom bilden kan det ligga en massa kännslor.
En bild är som en text som vill säga något, ett budskap.




Övriga genrer av Pauliina
Läst 289 gånger
Publicerad 2005-10-16 14:32



Bookmark and Share


  Kicki Karlén
Du har så rätt, det är våra känslor som gömmer sig i konsten!
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Pauliina
Pauliina