Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undanröjer sanning

Jag ryser
Jag fryser
Jag tittar
Jag ser

De knuffar
Han faller
De slår
Han gråter

Så vilt
Så planerat
Så oräkneligt
Så naivt

De springer
Han gråter
Jag blundar
Å alla glömmer




Fri vers av Pauliina
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-19 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauliina
Pauliina