Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag e fast hos dig!


När smärtan för allt bakom och all framför blir för mycket finns du där!

När ångesten blir för djup och det känns som om jag håller på att gå
i tusen bitar finns du där!

När jag känner att det inte längre är värt att leva finns du där!

Det enda du har fört med dig är ännu mera ångest ännu mera självdestruk
tivitet,fått mig att såra så många andra och ändå finns du där har inget val
känns det som

För stunden hjälper du mig att klara av all jv skit för stunden jag hatar dig
men är beroeende av dig du tar sakta död på mig men ändå återvänder
jag till dig om och om igen för att drunkna för att kunna få ro i min själ.

Vem är du som gör mig detta jo du e spriten




Fri vers av ad astra per aspera mot stjärnorna
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-21 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ad astra per aspera mot stjärnorna