Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet vänder


Nu vänder det känner det i varenda fiber i min kropp dags att gå vidare!!

Dags att glömma gå vidare du kan inte längre hålla fast mig ge mig kärlek

när du vill!! Hur jv dum får man va men det tog ett tag innan jag ville se

innan jag förstog att det du lova bara var just tomma ord för dig va jag

bara ett tidsfördriv nån att ta det du ville ha av sen bara gå!!!!

Det är över nu lek dina lekar med nån annan för jag kommer aldrig att

öppna min dörr för dig igen!!!!!

Det e över nu!!!!!!!!!!!




Fri vers av ad astra per aspera mot stjärnorna
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-05 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ad astra per aspera mot stjärnorna