Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det e din tid nu


Det är din tur nu det är du som ska välja ingen ska säga till dig att du
inte kan eller får du e vuxen nu bestämmer själv över ditt liv tar dina
egna beslut får stå för följderna av dom!

Men så ska du också veta att du kan nå dit du vill du kan allt det dom inte
tror dig om du e en stark människa du vill slåss för din rätt din rätt att få
vara den du e med fel och brister inte motas in i nått fack där dom vill ha
dig

Låt aldrig någon försöka göra om dig trampa på det som e du var stolt
över dig själv finns ingen som du.Låt dom aldrig släcka din eld som du bär
på din passion för livet

Lova mig det!!!




Fri vers av ad astra per aspera mot stjärnorna
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-21 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag lovar. Tack för dina rader:
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

ad astra per aspera mot stjärnorna