Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska


Kan du älska mig med alla fel o brister kan du älska mig för den jag e

Kan du se gnistan i mina ögon kan du se igenom min själ

Ta mig älska mig innerligt i din famn med din kropp om o om igen

Ta mig med till alla dina hemmliga rum visa mig din nakna kropp

Låt mig smeka och utforska låt mig känna din glödheta hud mot min

Driv mig galen i vågor som stormar in i min kropp om o om igen

Dina ögon som grummlas dina ögon som ger mig mitt svar du älskar mig

och jag älskar dig så galet att det känns som om jag ska sprängas mitt i tu




Fri vers av ad astra per aspera mot stjärnorna
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-21 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ad astra per aspera mot stjärnorna