Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskuld


Du e man och jag en kvinna visa mig din kärlek visa mig vad det innebär att
älska har alltid undrat. Vill du visa mig ge mig din kärlek.
Inviga mig i lusten öppna mig visa mig allt det du kan
Nakenheten skrämmer mig lite dina händer som utforskar min kropp
dina andetag som blir tyngre jag e spänd och nervös men ändå så nyfiken
på hur det e på hur det kan vara




Fri vers av ad astra per aspera mot stjärnorna
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-21 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ad astra per aspera mot stjärnorna