Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnad.

Det ränner ingen klagan

och skiftställen står tyst och tomt

Vi har slutat att låta och
gnälla som kugghjul
när vi älskar.


Rörde mig innerligt
handen.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-23 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP