Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

Krymper jag verkligen ihop?
Känns som jag blivit mindre.
Halv,

utan dig.

Och allt som går förbi,
en dag,
knappt det.

Men ändå känner jag mig som en liten,
grå sten.
Som bara är,

utan dig.

Tunga andetag,
de hamnar inte längre i ditt hår.
Utan de blir till ingenting.

Saknad,
eller kanske bara ovana.
Sitter jag här och är,

utan dig.




Fri vers av Teo Z
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-16 22:13



Bookmark and Share


  Hélène
Ja, så känns det. När man plötsligt står utan någon. Känslan är tung och din dikt förmedlar den.
2005-10-18

  Martina_T
Vacker..Blev berörd av denna. Du förmedlar känslan av saknad väldigt bra!

/Martina
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Teo Z
Teo Z