Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid






en sekund
eller minut
eller timme
eller flera
en dag
en vecka
eller två,
men det
kommer;

när det
kommer,
vill jag
inte vara
med
mer








Fri vers av Sabina Svensson
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-24 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson