Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakbunden




som att falla handlöst på asfalt
som att hoppa utan fallskärm
som att dyka med ett ankare
som att ramla från en höjd och

bryta varje ben och
vrida varje nerv och
krossa varje organ, som
att

gå när du står kvar






Fri vers av Sabina Svensson
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-12 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson