Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen slår dig


ingen hör dig ingen
kan ditt namn när

du står vid
hamnen,den vi
kallade vår;

osynlig i
regnet

jag blundar
blinkar
gråter i

en omgivning,
som inte kan ditt namn




Fri vers av Sabina Svensson
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-26 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson