Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är 6 år och vill bli prins

Jag har mitt silvriga plastsvärd.
Jag är 6 år och vill bli prins.

Jag hugger ner monster med det
Där de gömmer sig under sängar
i garderober
Bland träd och under stenar

Ett efter ett bekämpar jag dem
-Haha
Ropar jag med en orädd stämma
Och hjälper inte svärdet
mitt silvriga platsvärd
så kan jag magi
Jag är 6 och vill bli prins

Nej jag är 30. Och jag blev ingen prins. Och plastsvärdet gick sönder för flera decennier sedan.

Det är grymt.




Fri vers av Danic
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-24 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Danic
Danic