Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wind

Over lands lush and green
A lonesome wind blows.
It came here unseen,
No one knows where it goes.

Though the lands they are fair,
They pass in a haze.
The wind does not care
For the wind never stays.

It runs onwards and on,
Through valleys, past plains.
Until all is gone,
Until nothing remains.






Fri vers av Den siste poeten
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-10-17 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den siste poeten
Den siste poeten