Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kanske borde

ta bort bakgrundsbilden
på dig
och mig och

kanske

borde jag
inte ringa dig
så fort hjärnan kollapsar


kanske borde farväl tas på mer allvar
och olustiga mellanting

inte förekomma


(det är väl en



smaksak






antar jag)


kanske borde man

skärpa sig



döda det ständiga
jagandet



försöka vara lite

lite




lite





lite






lite






lite
nöjd




(nöjd?)



ja vet

gräset är alltid grönare på andra sidan
men




staketen
är farligt höga




och ja vet

vi gillar farligheter



och falukorv
och fall

fallolyckor
krossar evighet





och jag vet






att du vet















att jag vet




Fri vers av karlsson
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-25 17:16



Bookmark and Share


  konnektiv
amy! åh! så fint! och det gör lite ont. men fint.
2009-10-26

  Emmelina
AMY DU ÄR JU KVINNAN. (hugg inte i mitt hjärta, tack)

(eller jo förresten. fortsätt hugg som fan!) <3
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

karlsson
karlsson