Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fingeravtryck av barndomen och gasen i botten

Det står en rosa rutschkana där

bredvid en studsmatta
som uppenbart
är alldeles för liten för dig och

överallt finns små kladdiga fingeravtryck
av barndomen och ändå

ändå kör du förbi med gasen på tok
för nära botten

(för att
bromsen ska hinna döda farten
innan det
är,
blir)

du vet
jag vet, vi vet

och humör som svänger
är, kanske inte tjugosju, men åtminstone några,
gånger farligare än rattfylla ibland




Fri vers (Fri form) av karlsson
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-29 20:32



Bookmark and Share


  Emmelina
de tre första styckena är alldeles dunderbra! åh. ja.
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

karlsson
karlsson