Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisdag 06.57



Hur det än är så
tycker jag om att
se den gråa regntunga
dagen dyka upp
bakom mitt fönster där
jag sitter och hukar med
bara tår i oeldade rum.

Den synen gör mig faktist nästan stum.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-27 06:58



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Det låter skönt, ha en trevlig dag
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP