Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tävlingsbidrag 100 ordare


Jag slår följe. (tävlingsbidrag, 100ordare)


Närhet som slutar, kan man mäta den och
sångerna, när de slutar vet man det?

Eller är det bara jag som går och nynnar så långt efter det att
kramarna tagit slut och
dörrarna stängts för länge sedan.

I mina ögon föds jag varenda sekund. Slutet är början
till min begynnelse och markeras bara av
små små stjärnor i universum, små kluttar
som blinkar lintottsaktigt med begrundande och
gammelvisa ögon.

Jag har aldrig ägt sådana och hur jag än försökt så
är de två bruna små piggsvinsögon som stirrar
tillbaka.

Men jag kan nynna.

Och jag kan börja om igen.




Prosa (100-ordare) av Yrre VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-27 14:30



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
härlig!
2009-10-27

    Bodil Sandberg
Vilken skön hundraordare!!!i positivismens tecken underbart!!
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP