Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta abstract beskriver vad som pågår i ens kropp när man läser Edgar Allan Poes mästerverk. Det som utmärker detta abstract är att det är inspirerat av Poes verk, läs och se hur mycket du känner igen :)


Abstract - Edgar Allan Poe

Hearken! Once upon a midnight dreary - very, very dreadfully nervous, thrilled you, filled you with fantastic terrors never felt before. Through all this you sit engaged in guessing How? Why? Is this a blessing? Lighten up your evil mind; lighten up your evil eye. Observe. Your conscience might take over. This it is; darkness there and nothing more. So you might say; nevermore, but deep inside there's something there; stopping you from getting away. Stay in and maintain, maintain what you've just started and read all about the heart that blows you away and the other You that takes over.




Prosa (100-ordare) av infiniteternity
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

infiniteternity
infiniteternity