Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarglömd.

Vissa dagar

tar jag på mig din halsduk och
känner dig runt min hals och
doftar dig som små
puffar i näsan.

Andra dagar

Ser jag den hänga där och
jag tittar på den men
jag behöver den inte intill
mitt hjärta

Ibland har jag funderat på att
tvätta den men så
nära har du inte hunnit
komma ännu

Som att när jag blundar finns

allt som är du.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-29 13:08



Bookmark and Share


  notsomad
åh, vilken fin skildring...kärleksfull och lite sorglig
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP