Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla rödluvan och många fler.

Jag skulle vilja berätta en saga,
men jag är så dålig på det
och vem
behöver sagor, när man
lever i förträfflig verklighet.

Men om jag skulle så vore du
drottning
med silver och guld i ditt hår
och om jag kunde rände det prinsar i
vart törnesnår.

Där skulle du bli räddad
från alla drakar med ett väldigt lassokast
och prinsen skulle rida till dig
med befrielse i hast

och du skulle leva lycklig och jag
skulle krama dina små
men drömmar är dock drömmar
och verklighet mycket mera
än vi förmår

Så jag nöjjer mig med att nynna
och krama dig vansinnigt hårt
för hur drömmarna gav oss lögner
att acceptera är svårt

men ändå min vackra prinsessa
jag väntar i ett ruckligt paradis
och jag vet att drömmen kan bli sann
på ditt eget sätt
på något vis.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-30 21:51



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-10-31

  etthjärtaäralltidrött
Som en mors sång till sitt barn, det älskade. Fint nynnat.
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP