Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ett första utkast.


Dust






But like everything else,
Wither they must.
The flame to ashes
And the lighthouse to dust.




Fri vers av Den siste poeten
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-11-24 18:49



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
Vet du, jag blir helt enkelt sugen på att lägga mig i den här dikten och hjälpa dig att göra den kanske lite mer lyrisk, sångbar. Får jag föreslå? Frågar först så kan du svara om du vill ha mitt förslag./Ingrid
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Den siste poeten
Den siste poeten