Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kan jag se vad ni ser

Nu kan jag se

Det vackra i spegeln

Hur kindbenen omsluter ansiktet

och gör det till något vackert

Det där lilla, dolda leendet

Glimten i ögat

Är tillbaka




Fri vers av frusethjärta
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-16 15:22



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att glimma in tillvaron så
då delar av världen tar sig bort
i en gäspning
kan man få tillbaka den
i en blinkning
2009-11-16

  Anjeska
Ja! Nu kan jag oxå se det genom dina ögon:-)
2009-11-16

  Teresia Ridell
Härligt:)
Andas ny energi !
2009-11-16

    ej medlem längre
så bra skrivet ! :)
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

frusethjärta