Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hjärtat inte känner, vet hjärnan inte om.

Där låg vi

Jag på rosa moln

Du på vassaste grus






Fri vers av frusethjärta
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-22 23:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så kort men ack så fint.
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

frusethjärta