Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bang bang!

vodka mig
i mig
i oss
shot shot shot
en vodkadöd
haha! bang bang
pang
vodka
pang
pang pang
vodkadröm
vodkasömn
en sexa
s
e
x
mig
darling
skjut skjut skjut
sjukt mig
skjut dig
i mig
i mig
hej
darling!
hej!
raring
fucking
droppar rinner
glöder brinner
dumt dumt dumt
these boobs
are made for fucking
naken
saken
röra göra
döda
hahaha
vodkaman
och vodkakvinna
få mig rinna
blöda
röda
glöda
döda
BANG!




Fri vers (Modernistisk dikt) av amber
Läst 637 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-25 14:24



Bookmark and Share


    Franz Reichelt
gillar mycket
2011-08-01

  zacke :]
BANG!

skönt flow,
först tyckte jag att det var rörigt,
men det är ju det inte igentligen,
skönt!
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

amber
amber