Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtlig omfamning


En känsla...

en känsla av kyla

utomhus

innanför, vid hjärtat

p.g.a. en oförstående, tänkande massa

till julklapp önskar jag en mer kännande, intuitiv massa

en massa som hoppar av ekorrhjulet

och saktar ner

till långsamt tempo

och

får hjärtan att omfamna varandra

och

gör så att ögon möts,

ser och tåras av glädje

då hjärtana som får ögonen att funka

kramas.




Fri vers av LEVerEra
Läst 294 gånger
Publicerad 2009-11-26 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LEVerEra
LEVerEra