Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi har inte längre snö



tystnaden är annorlunda nu
efter vår avskedssång
och jag är rädd för att
använda nya ord,
rädd för att skada bristningsgränsen
som vi nästan uppnått

det är lite mörkare här nu
och en halv hummer ligger oäten på
köksbordet,
som en symbol for modern konst,
en ny sorts kommunikationsmöjlighet

jag tror kärleken har blivit
ett tillbehör,
ett sätt att bevara oss
i exakt samma sammanhang
och jag är rädd för att säga för mycket,
förstöra tystnadens underbara
ovisshet, förstöra din rösts potential att
rädda mig

det är inte lika enkelt nu
att älska dig,
det är inte lika vackert,
ditt ansikte, din olycka


och det finns en otakt här,
någonting du glömde
någonting tungt färglöst som
gör det lite svårare att andas,

och tystnaden är annorlunda nu
efter vår avskedssång




Fri vers av masha
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-06 23:25



Bookmark and Share


  Anna*
Målande, ödesmättat och andlöst
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

masha
masha