Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hatar tid




tiden är för mycket,
finns för ofta, den
skapar så oerhört stora
avstånd mellan oss

och jag tror oändligheten
stoppar oss, förstör
blygheten i vår magi

-

snart måste jag
sluta räkna år,
sluta räkna hur många gånger
våra kroppar råkat
röra vid varandra

-


det var sommar, kolsvarta stränder
och ingen hade berättat för mig
hur det kändes att vara livrädd,
ingen hade berättat för mig
hur lycka kan vara så outhärdligt


efteråt var jag tvungen att förklara
att jag inte vill gifta mig,
förklara att jag inte kan skratta
åt döden, och kanske var salten på min hud
det enda du egentligen var ute efter

-

jag klarar inte av ord längre,
klarar inte av ett enda ord som inte är
din kärleksförklaring
och jag tror tiden förstör mitt liv,
jag tror tiden förstör alfabetets användningsområden



jag hatar tid!
jag hatar att jag lärt mig
klockslagen utantill
jag vill inte kunna känna hur
allting försvinner bort,
hur allting inte är här
jag vill inte kunna känna din frånvaro,
ditt sätt att sluta tänka på mig
jag vill inte tänka på dig,
kan du sluta sänka mig


tid, kan du bara sluta




Fri vers av masha
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-08 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

masha
masha