Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

La petite mort

Extas
Svett
Skrik
Våra själar de sammansvettsas.

Glöden vrålar
gnistor slår
Flyger utöver rummets golv..

Dör ut
men tänds åter igen.

Mina händer koloniserar
din utstötta kropp
och med tungan målar
jag vingar på din ryggs konturer.

Dina ögon de vägleder mig,
ditt skratt väcker mig till liv,
dina naglar grävs ner i mig
du rispar skelettet mjukt.


Toner
Musik
Dans
Fyrverkeri.
Mitt huvud mot dina bröst lätt sig lutar
jag viskar hemligheter till din kropp-
du låter din hand på mitt huvud vila.

Vi förenas enbart för en stund

vi utstöter vågor av eld

Vi lägger oss bredvid varandra

Turas om att måla kartor på varandras kropp.




Fri vers av Erikjohansson
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-14 04:33



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Un condamné à mort

väldigt bra dikt gillar mycket
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Erikjohansson
Erikjohansson