Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst

är du här nästa vecka?
frågar jag igen
alltid samma, varje söndag
och du svarar med dina ögon, som

egentligen inte säger någonting alls, de är ju bara ögon




Fri vers (Fri form) av Vägskylt
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-15 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vägskylt