Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvärme och flugor

Mitt i ett flämtande flugfält
Står jag och väger
Skulle kunna tippa och trilla
Och vilket håll som helst nu, känns det som

Flugorna skyddar
Eller flugorna äter de som faller
Och jag står här som sagt
Flämtar
Och vet inte åt vilket håll jag vill

Vräka av mig allt ansvar
Ligga i ett knä med tummen i munnen
Är vad jag flämtar efter
Men flugor tynger marken
Och gör luften tjock
Allt speglas
Och förvrids i deras ögon




Fri vers av theo zeylon
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-10-24 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theo zeylon
theo zeylon