Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mumiemannen 2

Ormleende
Mina fötter klapprar
Mot gatan och mina lögner
Sticker er i ögonen
Jag har två glorior
En hel och en trasig
Välj vilken du vill
Men vet att jag alltid ljuger

När jag började skolan
Första dagen
Första klass
Var jag Laika i sandaler
Blå shorts och ryggsäck
Spola fram tio år
Och jag är gubben i månen nu
Jag ler ner mot mig själv
Varje natt, utan tänder

Det bränns nu
Jag är så jävla nära
Sanningen, lögnen
Eller vad som helst
Jag vet bara att jag är nära
Det brinner




Fri vers av theo zeylon
Läst 547 gånger
Publicerad 2006-02-26 18:01



Bookmark and Share


    Heppz
Hmm. Ja, jag tror att jag gillar det här. Det känns ganska originellt och personligt och jag vet inte - det är svårt att sätta fingret precis på vad det är som gör det bra. Sista stycket känns i alla fall härligt intensivt och nästan lite mystiskt. Bra rytm och styckeindelning - texten flyter bra.
Bravo!
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

theo zeylon
theo zeylon