Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärran långt bort

Är drömmen verklighet
Eller drömmer jag drömmen?
Vaken är jag men verkligheten finns i dina ögon i fjärran långt bort
Längtan
Trygghet
Och kärlek
Allt jag vill ha i dina ögon från fjärran långt bort
Och så blev jag förälskad
Denna känsla som inte kan förklaras med ord, som inte kan sägas från meningar eller målas i tavlor.
Men nu ser jag förklaringen från dina ögon i fjärran långt bort.
Jag älskar dig
Jag behöver dig
Jag saknar dig
Kan man ångra sånt man gjort för förlåta sig själv?
Jag sökte frågan och fick svaret
Jag hoppas att jag ska hitta dig, och se in i dina ögon någonstans i fjärran långt bort.


Distance long far away

Is the dream real?
Or am I dreaming the dream?
Awake am I but the reality is left in your eyes in the distance long far away
Desire
Safe
And love
All I ever want to have in your eyes in the distance long far away
And then I fall in love
This feelings how not can explain by words, how not can be told by sayings or paint in pictures
But now I see the reason in your eyes in the distance long far away
I love you
I need you
I miss you
Can I change something I have done to forgive myself?
I seek the question and found the answer
I hope that I will find you and to look in your eyes in the distance long far away




Fri vers av Love Dragon
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-10-24 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon