Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hamn


Dukade en olycklig symmetri på frukostbordet.

två av allt.


Och I filmen höjdes musiken


sedan blev det så tyst


att kontrasten
när glasets spegeltvilling. krossades

mot
parkettgolvet




fick mig att rysa.



Du är ensam nu viskar kritikern och blottar sina hajtänder. Dags att städa..




Fri vers av Koliander
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-31 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koliander
Koliander