Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än yta

Cirkeln har också hörn - Miljontals små.

Men de syns inte.
Så titta närmare.

Du målar svåra mönster på min tystnad
Och andas mig till det blir lätt.

Sen rör vi oss ut

krossar skalet
och sprider ut det på vägen

när neonljuset älskar våra ansikten
finns takten att känna längs höften
och lusten på min tunga

Ritar fina mönster på din hals
och andas dig tills det blir svårt.

Du leker med andras ord

Cirkeln har också hörn - Miljontals små.

Men de syns inte.


Huvudet faller tillbaka
Jag ler, skrattar


Så titta närmare

Ikväll.




Fri vers av Koliander
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-15 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koliander
Koliander