Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

letar ny mark



sover med pennan i hand
vill hellre dela drömmar
än min verklighet

med dig

spiller bläck på ark
letar nyare mark
med min fantasi
vill jag utforska allt

med dig

blöder poesi
för mig själv
läser ut en hel bok
kapitel som jag delat

med dig




Fri vers av kaos_lyrik
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaos_lyrik
kaos_lyrik