Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänta för fan



vänta, låt mig möta dig hel
utan ångest som får mig att fly
hämtar inte trasigt och fel
när jag öppnar mig för dig, helt ny
jag vet jag har spårat i livets spel
fallit ner i varenda dy
men se de snedsteg som blivit en del
i denna konstens vackra vy

vänta möt mig öppen med fel
försök förstå, försök göra mig hel
säg att snedsteg bara är en del
så att man kan spåra i livets spel
lär mig konsten, lär mig fly
låt mig se den vackra vy
säg att morgondagen den är ny
och ångest faller ner i varenda dy




Fri vers av kaos_lyrik
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-01 09:33



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
tycker om denna
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

kaos_lyrik
kaos_lyrik