Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människans idioti



det är inte döden eller kyla
giftiga djur eller fattigdom
farligt knark eller sjukdomar
öppningstider eller avgrundsbilder
satan eller gud
fylla nattetider
krossat porslin eller konserver
dåligt betyg eller kicken
som skrämmer mig
det är människans idioti
den mänskliga kylan i utfryst
som i ord
fördomar mot lodare
som får skylla sig själva
fördomar mot pundare
som förstör sig själva
fördomar slår mot den
som satt sig i sådan position
där sprit och heroin
är den enda biljett
till ett land där man mår bra
det är väl det livet
i grund och botten handlar om?
om en människa är lycklig
behövs inget gift
så hjälp till istället för att dömma
jävla materialist-kåta fanskap!




Fri vers av kaos_lyrik
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaos_lyrik
kaos_lyrik